.: KATEGORIJE :.  
   
     
.: ROCKOVNIK :.  
 
srijeda <<
17.01.
>> petak
19.01.
četvrtak
18.01.2018.
Nema podataka...
 
     
.: KLUBOVI :.  
   
     
.: IZDVOJENO :.  
   
     
.: PRIJATELJI :.  
 
 
 
 
 
 
 
 
     
.: INFO :.  
   
     
.: MULTIMEDIJA :.  
   
     
.: SADRŽAJ :.  
 

Dubioza Kolektiv @ Dom sportova, Zagreb, 17.11.2017.

19. kolovoz 2017. 01:30:25
Najave koncerata
A + A -
 

LAA PREDSTAVLJA:
DUBIOZA KOLEKTIV
DOM SPORTOVA - ZAGREB
PETAK, 17. STUDENOG 2017. 

Najveći bend naše regije, Dubioza Kolektiv, vraća se u Dom sportova 17. studenog na svoj jedini zagrebački nastup u 2017. godini. 

Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 14. ožujka po cijeni od 80 kn koja će biti na snazi do 30. travnja. 
Od 1. svibnja nadalje za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn, a na sam dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte će koštati 110 kn.



Djeca do 7 godina ulaze besplatno
Osobe u inv. kolicima ulaze besplatno, ptratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Dubioza kolektiv (poznati i kao jednostavno Dubioza) bosanskohercegovački je glazbeni sastav. Njihova je glazba mješavina punka, reggaea, duba, ska i rocka uz jake političke poruke.

Dubiozu su 2003. godine osnovali bivši članovi sastava Gluho doba Against Def Age: Alan Hajduk, Adisa Zvekić, Almir Hasanbegović i Adis Zvekić iz Zenice, te Ornamenata: Brano Jakubović i Vedran Mujagić iz Sarajeva. Kasnije su se sastavu pridružili gitarist Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta te Orhan Oha Maslo.

Svoj prvi album, nazvan jednostavno Dubioza kolektiv, objavljuju u travnju 2004. U prosincu iste godine objaljuju EP nazvan Open Wide, na kojem su gostovali dub glazbenik Benjamin Zephaniah te Mush Khan iz pakistansko-britanskog sastava Fun-da-mental. U lipnju 2006. objavljuju svoj idući album Dubnamite na kojem je gostavao sastav Defence iz Tuzle te francuski umjetnik Niköll. Svoj idući album Firma Ilegal objavljuju 2008., a njihov četvrti album nazvan 5 do 12 iz 2010. je pušten na besplatan download s njihove službene stranice (prema nekim podacima preuzet je više od 350 000 puta[1]). Također je od 15. travnja 2013. moguće besplatno preuzeti album Apsurdistan. Nema službenih podataka o broju preuzimanja, no prema izjavama članova benda u prvom mjesecu od objavljivanja preuzet je više puta od albuma 5 do 12. Krajem travnja 2015. godine bend napušta dugogodišnji gitarista Armin Bušatlić, te ga mjenja slovenački gitarist Jernej Šavel. Nastupali su na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Italiji, Nizozemskoj i drugim zemljama.


Diskografija

2004. - Dubioza kolektiv
2004. - Open Wide (nastavak albuma Dubioza kolektiv)
2006. – Dubnamite
2008. - Firma Ilegal
2010. - 5 do 12
2011. - Wild Wild East
2013. – Apsurdistan
2016. - Happy Machine




prikaži komentare komentiraj


Komentar:
Autor:
    


KOMENTARI
No comment...
?>
 
     
  .: V E Z A N O :.  
 
Najave koncerata - zadnji unosi
Antivalentinovo 4 - Let3, TBF, Edo Maajka, Demolition Group @ Dom sportova, Zagreb, 10.02.2018.
30. prosinac 2017. 02:18:04
Drito iz Tvornice @ Tvornica kulture, Zagreb, 26. i 27.01.2018.
30. prosinac 2017. 02:12:13
Brijačnica 3 - Vlatko Stefanovski Trio, Kawasaki 3P, Antenat, Intergalactic Lovers, Slow Motion Suicide, Rizol @ Boćarski dom, Zagreb, 19. i 20.01.2018.
30. prosinac 2017. 02:08:27
Jinx @ Dom sportova, Zagreb, 04.05.2018.
30. prosinac 2017. 02:03:10
Električni Orgazam - Sviraj stare! @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 26.01.2018.
30. prosinac 2017. 01:56:49
Bitipatibi @ Tvornica kulture, Zagreb, 20.01.2018.
30. prosinac 2017. 01:42:41
Trivium, Power Trip, Venom Prison @ Tvornica kulture, Zagreb, 01.04.2018.
30. prosinac 2017. 01:39:39
Satyricon @ Boogaloo, Zagreb, 19.03.2018.
30. prosinac 2017. 01:37:20
Hladno Pivo - 30 godina u 2 dana @ mala dvorana Doma sportova, Zagreb, 02. i 03.03.2018.
03. prosinac 2017. 00:33:08
Arkona, Stribog @ Boogaloo, Zagreb, 02.02.2018.
03. prosinac 2017. 00:13:09
 
     
  .: A R H I V A :.  
 
Kategorija
Mjesečna
Godišnja
 
     
.: NOVO NOVO NOVO :.  
  Novi kalendarski prikaz dogadjanja
Rockovnik

Baza bendova
Bendovi

Baza klubova
Klubovi

Javni unos najava u Rockovnik
Javne najave

Naš novi programski modul periodično provjerava sve MySpace stranice bendova i klubova iz naše baze podataka i automatski unosi najave u Rockovnik

Ako nam želite skrenuti pažnju na neki bend ili klub, kontaktirajte nas
 
     
.: FOTOGALERIJE :.  
 
Laibach @ Tvornica kulture, Zagreb, 15.12.2017.
Kojoti, Erotic Biljan & His Heretics @ Tvornica kulture, Zagreb, 09.12.2017.
My Baby @ Tvornica kulture, Zagreb, 11.11.2017.
Beth Hart, Tina Kresnik @ Boogaloo, Zagreb, 10.11.2017.
Triggerfinger, A place to Bury Strangers @ Tvornica kulture, Zagreb, 05.11.2017.
Nashville Pussy, Sinner Sinners @ Hard Place, Zagreb, 07.11.2017.
Artan Lili @ Tvornica kulture, Zagreb, 03.11.2017.
Laka, Čudnoređe @ Sax!, Zagreb, 30.09.2017.
Rockabilly Showdown (Pete and the shine brights, Johnny and his Rockin Tunes) @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 16.09.2017.
The Kills, Lovely Quinces @ Tvornica kulture, Zagreb, 19.08.2017.
Ryan Adams, Karen Elson @ Tvornica kulture, Zagreb, 13.07.2017.
Warpaint @ Tvornica kulture, Zagreb, 12.07.2017.
The Cult, M.O.R.T., Hard Time @ ŠRC Šalata, Zagreb, 27.06.2017.
Prophets of Rage, House of Pain, Skindred, The Black Peaks @ ŠRC Šalata, Zagreb, 26.06.2017.
Death Valley Girls, Triptides @ Močvara, Zagreb, 14.06.2017.
Ministry @ Tvornica kulture, Zagreb, 07.06.2017.
 
     
.: ROCKSJETNIK :.  
 

- svi plakati -

 
     
.: BLITZKRIEG HOP :.  
   
     
.: BENDOVI :.  
   
     
Naslovnica | Fotogalerije | Multimedija | Bendovi | Klubovi | Rockovnik | Marketing | Arhiva | Plakati | Impressum | Čestitke, želje i pozdravi  
  | Vijesti | Najave koncerata | Izvještaji s koncerata | Albumi | Programi | Nagradna igra | Interview | Video | Groupie preporučuje | Filmovi | Demo kutak | Kolumne | Gastropatrola | Knjige i časopisi | Blitz Vijesti | High 5 | Forum | Top Liste | Obavijesti |
 
     
Copyright © 2006 - 2018 GROUPIE. All Rights Reserved. Sva prava pridržana. Portal powered by jura

 
 
 
 
 
 
 
 
   
.: BRZA PRETRAGA :.  
 
Pojam    
 
     
.: KONTAKT :.  
 
Autor
E-mail
Naslov
Poruka
Provjera